Волинські паралімпійські спортсмени показали тренування в умовах карантину

05 Квітня 2020, 12:15
2712

Пандемія коронавірусу зупинила спортивне життя у світі, однак наші спортсмени продовжують підтримувати форму дома та готуватися до змагань.

Про це інформує Волинський регіон. центр з фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт" на сторінці у фейсбук.

Як проходить навчально-тренувальний процес під час карантину у Волинських спортсменів?.

Дефлімпійський 3-х разовий чемпіон з кульової стрільби Олександр Колодій був змушений зупинити свої тренування у стрілецькому тирі. Але карантин не зупинив його, спортсмен активно займається вдома та готується до наступних дефлімпійських ігор, які відбудуться у 2021 році. 

Учасники чемпіонату світу та Кубку світу з веслування академічного Самолюк Стас, Дмитро Герез та Сивих Андрій теж не сидять склавши руки та активно тренуються вдома готуючись до паралімпійських ігор.

«Вдома звичайно ж тяжче тренуватися ніж на навчальо-тренувальних зборах, не вистачає тренажерів та іншого обладнання, але є більше часу на відпочнинок між тренуваннями і легше правильно розрахувати свійчас. Тренуючись вдома, треба знаходити більше мотивації для себе, адже немає тренерів які будуть тебе скеровувати», – каже Стас .

«Тренуюсь зараз вдомa, тренажер «Concept 2», який мені надали у Волинському регіональному центрі з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» . Саме завдяки цьому тренажеру, я і виконуюсвою основну роботу. Тренер складає план тренувань на тиждень, по якому я і працюю. Обов’язковим є одне тренування на день, плюс загальнорозвиваючі вправи та розтягування»,  – коментує Андрій.

Тож, попри те, що усі найближчі змагання скасовують чи переносять, графіки хлопців все одно залишаються насиченими.

Спортсмени вправляються на свіжому повітрі у парку та вдома.

Тим часом, спортсмени у всьому світі записують на відео свої тренування. Наприклад, футболісти жартома набивають туалетний папір замість м’яча і закликають залишатися вдома.

Отож, незважаючи на карантин, наші спортсмени тренуються вдома та готуються представляти нашу країну на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях.










 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024