На Рівненщині стартувала акція «30 днів на велосипеді»

03 Квітня 2020, 15:00
1198

Щороку у світі проходить акція «30 дні на велосипеді», котра стартує 1 квітня і триває упродовж місяця. Рівненщина вперше долучилась до цього міжнародного проєкту.

Про це інформує сайт ЧаРівне.інфо.

Плануючи захід ще в минулому році, організатори, комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області, бачили дещо інший формат його проведення.

Життя внесло свої корективи і велосипед, як вид транспорту, сьогодні став ще більш актуальним. Адже, в умовах карантину виникла проблема вчасно добратись до робочого місця.

Окрім того, регулярна їзда на велосипеді покращує вентиляцію легенів, що є дієвою профілактикою захворюваності. Під час руху велосипедисти не тільки автоматично дотримуються дистанції, але і піддаються меншому ризику заразитися вірусом при контакті з різними поверхнями.

Щодо акції. Учасники, повинні пройти реєстрацію в одній із трьох номінацій та отримати у обласному центі «Спорт для всіх», або самостійно роздрукувати картку учасника.

Далі – фото велопоїздок з хештегом #30DaysofBikingRivneregion щодня розміщувати на сторінці https://www.facebook.com/sportdlyavsihRivne/ у події https://www.facebook.com/events/573774906560562/?active_tab=discussion Тут можна детально ознайомитись з умовами проведення акції «30 днів на велосипеді». За підсумками місяця будуть визначені переможці.

До участі в проєкті краяни можуть долучатися протягом всього квітня.

Разом з тим, закликаємо кожного учасника дотримуватися умов карантину, велосипед використовувати виключно для вирішення нагальних справ, тим самим зняти завантаженість громадського транспорту.





 

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024