Уболівальника обрали до наглядової ради «Вереса»

30 Березня 2020, 16:07
Валентин Ляхов 847
Валентин Ляхов

Відбулися вибори ще одного члена, представника уболівальників, до наглядової ради народного клубу «Верес» (Рівне).

У неділю, 29 березня, в офіційному телеграм-каналі НК «Верес» відбулося голосування за нового члена наглядової ради клубу. За ініціативою Івана Надєїна, президента клубу, до наглядової ради ПАТ «Верес» обрали людину, яка б озвучувала позицію вболівальницької спільноти щодо важливих питань життєдіяльності «Вереса».

Читайте також: Віцепрезидент «Вереса» показав, як проводить час на карантині

Було висунуто 13 кандидатів. За кілька годин, поки тривало голосування, волевиявилося більше 3000 осіб, а чисельність підписників телеграм-каналу «Вереса» зросла майже на 60%. Іван Надєїн зауважує, що, аби чітко розмежувати голосування фанів і «накрутку» голосів, довелося звернутися до фахівців ІТ-сфери.

Загалом стороння підтримка не вплинула на результати й новообраним членом наглядової ради став Валентин Ляхов.

Наглядова рада Народного клубу «Верес» (Рівне) була створена у травні 2015 року, зокрема, за ініціативи тодішнього президента клубу Олексія Хахльова. Головною роллю Наглядової ради на тому етапі було через залучення лідерів громадської думки забезпечити довіру до ідеї створення Народної команди. Наразі перед наглядовою радою постали нові виклики, як-от, як клубу виходити зі ситуації з коронавірусом, як бути з контрактами тощо. Про це повідомив Іван Надєїн.

Нагадаємо, у міжсезоння НК «Верес» поповнився вісьмома новими гравцями, контракт із якими підписали до літа. Через карантинні заходи клуб не встиг представити новачків, тож презентація нових вересівців мала відбутися онлайн. Найпершим знайомство з уболівальниками провів воротар Богдан Когут.

 

Довідково:

Валентин Ляхов – представник уболівальницької спільноти «Червоно-чорна сім'я», яка й висунула фана «А-фанс».

Один з ідейних натхненників благодійних проєктів, які проводить уболівальницька спільнота. Автор перших відеозвітів про акції та виїзди уболівальників, які публікуються на офіційних сторінках фанатів в соціальних мережах. Неодноразово брав участь в публічних виступах в ЗМІ та у міській раді щодо проблем і справ Народного клубу «Верес». Відтепер представник уболівальників у наглядовій раді клубу.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024