Знайшла час на навчання і йогу, – волинсько-рівненська тенісистка Катарина Завацька

30 Березня 2020, 10:30
4718

105-та ракетка світу й 4-та ракетка України Катерина Завацька проводить карантин у Каннах (Франція).

Катарину Завацьку можна назвати волинсько-рівненською спортсменкою, адже 20-річна тенісистка народилася в Луцьку, а займатися тенісом у п’ятирічному віці почала в Рівному. Зараз дівчина мешкає у Франції, де й проводить карантин, викликаний пандемією коронавірусу. Про те, як тренується і чим займається у вільний час Катарина розповіла «Суспільному».

Дівчина каже, що, перебуваючи в квартирі з мамою і хлопцем, знайшла час на багато речей – йогу, навчання, настільні ігри, перегляд фільмів. А от із початком карантину в теніс так і не грала. Натомість щодня має пробіжку, щоправда, тільки один кілометр.

«Я прокидаюся зранку, коли хочу. Коли ще матиму такий час, щоб я спала, скільки хочу, кожен день? Поки користуюся цим», – жартує Катарина

Тенісистка теж додає, що зараз має час на навчання (Завацька студентка МЕГУ, що в Рівному), адже через часті змагання раніше це було складно, а також на йогу, якою завжди хотіла займатися.

«Така велика перерва – це дуже тяжко для всіх гравців, зокрема втримати свою тенісну форму», – резюмує спортсменка.

Однак Катарина Завадська додає, що ситуація дуже серйозна й варто поберегти себе – бути оптимістом і дотримуватися карантину.

 

Читайте також:

Півзахисник «Волині» Сіаваш Хагназарі показав, як займається під час карантину

Флешмоб #залишайсявдома триває: Андрій Подвальний закликає берегти себе

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024