Офіційно футбольний клуб «Волинь» продовжує карантин

29 Березня 2020, 14:00
1081

У середу, 25 березня Кабінет міністрів України запровадив надзвичайну ситуацію та продовжив карантин на всій території України до 24 квітня, у зв’язку з цим, такі заходи продовжуються і у футбольному клубі «Волинь».

Про це інформує офіційний сайт ФК Волинь.

Таким чином, до відома працівників, гравців, уболівальників та представників медіа, попередньо «Волинь» продовжує карантин до 24 квітня. 

Разом із тим, футбольний клуб «Волинь» закликає усіх відповідально поставитися до карантину та дотримуватися його правил. Знаємо, що попереду великі свята, зокрема – Вербна неділя та Великдень.

«Незважаючи на це – закликаємо уникати масових скупчень людей, все ж ніхто не заважає з дотриманням правил відсвяткувати у сімейному чи родинному колі. Ну і не забуваємо відвідувати наш сайт та сторінки у соцмережах – уже на підході ще один суперовий ретро-матч «Волині», який скоро буде доступний у нашому YouTube, а також – ще чимало різної цікавої інформації та спілкування із нашими футбольними героями! Без сумніву, «Хрестоносці» переживуть, перечекають та перетерплять цей період, щоб повернутися на футбольні поля ще сильнішими та яскравішими, аніж раніше», – про це йдеться у дописі сайту фк волинь.

Нагадаємо, що попереднім рішенням керівництва клубу роботу та тренування усіх команд «Хрестоносців» було призупинено до 3 квітня.

Читайте також:

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024