«Нескорений» Іван Лепеха: від військового до спортсмена

29 Березня 2020, 15:15
Іван Лепеха з дружиною і сином 2969
Іван Лепеха з дружиною і сином

Ветеран АТО Іван Лепеха з Рівного після серйозної травми хребта реабілітувався і мав представляти Україну на Іграх Нескорених-2020.

Рівнянин Іван Лепеха влітку 2014 року пішов на фронт добровольцем. Воював у складі батальйону «Айдар» до липня 2015, коли отримав травму. Відновившись, хоч реабілітація ще триває, спробував свої сили у відборі до збірної на «Ігри нескорених». Обрав плавання та веслування на тренажері. У листопаді 2019 року Іван узяв участь у першому тренувальному таборі збірної «нескорених» України. Однак змагання перенесли через пандемію коронавірусу.

Попри всі випробовування, Іван Лепеха вдячний… війні, яка допомогла знайти сенс життя – дружину, а нині й маленького синочка. Про це рівненський «нескорений» розповів «Суспільному оку».

«Один приз – дружину – війна мені вже дала, час їхати за іншим», – жартує Іван.

Попри невтішні прогнози лікарів, він швидко підвівся на ноги. А тепер займається з подвійним азартом, адже сил додає синочок Данило.

Іван Лепеха тренується дуже сумлінно, адже відчуває свою відповідальність перед побратимами-ветеранами. А ще хоче гідно представити Україну на Іграх Нескорених.

Нагадаємо: Волинь на міжнародних змаганнях ветеранів мав представляти лучанин Павло Ковальський

 

 

Читайте також:

Вийти за межі повсякденного. БЛОГ «нескореного» рівнянина Івана Лепехи

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024