У «Волині» бігали в бронежилетах, – спогади ексфутболіста про луцький клуб

28 Березня 2020, 14:15
1188

Чемпіон світу U-20 у складі збірної України Данило Безкоровайний  своє перебування у ФК «Волинь» під керівництвом Віталія Кварцяного згадує як один із головних витків кар’єри.

Данило Безкоровайний потрапив у ФК «Волинь» 16-річним юнаком. Про це футболіст розповів виданню Sport Arena.

Безкоровайний згадує, як тодішній тренер «Волині» говорив, що зробить із нього дуже хорошого футболіста, тому що він дає шанс молодим футболістам розвиватися.

Читайте також: «Футбол зараз зовсім не такий, який я собі уявляв», – Кварцяний про «Волинь», карантин і професійне життя

«Саме Кварцяному я дуже сильно вдячний за кар'єру, як би там не склалося в мене у Волині, він дав мені дорогу в дорослий футбол, зробив мені характер, загартування, дисципліну, яка у мене зараз є. Коли я їздив із дорослою командою Волині на збори, ми прокидалися о 6:30 ранку і о 6:45 у нас починалася зарядка, пробіжка в бронежилетах, але це за всі збори було всього два рази. Так, навантаження у нього дуже серйозні, але коли починається сезон, ти себе відчуваєш дуже комфортно», – розповідає Безкоровайний.

Молодий футболіст додає, що й зараз підтримує дружні зв’язки з Кварцяним і вдячний йому за свій досвід у «Волині.

Читайте також: «Я народилася, щоб грати», – футболістка з Волині, авторка найкращого голу року Надія Іванченко

До речі, збірна України U-20, яка минулого року під керівництвом Олександра Петракова виграла золоті нагороди чемпіонату світу в Польщі, здобула звання найкращої команди з ігрових видів спорту 2019 року.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024