Рівненська боксерка записала комплекс відеовправ для занять вдома

29 Березня 2020, 09:09
Іванна Крупеня 2091
Іванна Крупеня

Відео спортсменка оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

Рівненська боксерка Іванна Крупеня записала комплекс відеовправ для занять вдома. Журналістам Суспільного Іванна Крупеня розповіла, що під час карантину, коли люди залишаються вдома, необхідно більше уваги приділяти своєму тілу.

Наразі спортсменка готує чергове відео з новими вправами. Також, з її слів, найближчими днями вона планує розповісти своїм підписникам і про правильне харчування. Нагадаємо, Іванна Крупеня – майстер спорту міжнародного класу з боксу, багаторазова чемпіонка України, призерка Європи, входить до складу збірної України з боксу.

«Є дуже багато різних ресурсів, але вони не завжди якісні. Тому я вирішила записати своє відео. Усім бажаю здоров'я і обов'язково у свій режим дня включайте активність: силові, кардіотренування. Я вже записала ще одне відео, скоро я його опублікую. А в п'ятницю на своїй сторінці в інстаграм спільно з професійним дієтологом Іриною Стеценко ми розвіємо багато міфів про харчування і поговоримо про те, як правильно обирати продукти під час карантину, як не набрати зайвого і, можливо, навіть забрати зайвий кілограм», – розповіла Боксерка Іванна Крупеня.

На відео про це із 17:19 хвилини

Раніше своїми вправами для стрункого тіла ділився заслужений тренер України з паверліфтингу Олег Хом'як.

 

Читайте також:

Важко перебувати в чотирьох стінах, – родина рівненських олімпійців про карантин

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024