Видання Marca назвало Кличків кращими суперважкваговиками 21 століття

26 Березня 2020, 14:44
891

Легендарний український боксер Володимир Кличко визнаний найкращим суперважковаговиком 21-го століття за версією авторитетного іспанського спортивного видання Marca.

Другий рядок у рейтингу посів «вічний» чемпіон світу за версією WBC, мер Києва Віталій Кличко. Про це повідомляє Klitschko-brothers.com.

«Нині ми близькі до завершення перших 20-ти років 21-го століття і можемо назвати найвидатніших боксерів. Якщо розпочати із суперважкої ваги, то наш погляд має бути спрямований на Східну Європу. А точніше – на столицю України, Київ.  І найкращий, поза всяким сумнівом – Володимир Кличко. Він перемагав таких бійців, як Кріс Берд, Хасім Рахман, Семюел Пітер, Фрасуа Бота, Рей Мерсер, Девід Хей, Олександр Повєткін, Кубрат Пулєв. На другому місці йде старший брат Володимира - Віталій Кличко, який захистив чемпіонське звання WBC понад 10 разів. Після поразки від Леннокса Льюїса через зупинку бою, викликану  кровотечею, в якому він вигравав за очками, українець більше ніколи не програвав, провівши 12 титульних боїв і дев'ять з них завершив нокаутами», - зазначено у повідомленні.

Відзначимо, що на третє місце видання поставило британця Ентоні Джошуа, на четверте – його співвітчизника Тайсона Ф'юрі, на п'яте – американця Деонтея Вайлдера.


 

Нагадаємо, що WBO скасувала всі боксерські бої на квітень-травень у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024