Всі титули роздані – підсумки футзального сезону АМВФ

20 Березня 2020, 15:00
ФІНАЛ 1762
ФІНАЛ

Головна та безумовно найцікавіша частина сезону 2019/2020 вже стала історією, минулого вік-енду визначилися імена власників останніх чотирьох титулів у чоловіків.

Про це інформує офіційний сайт АМФВ.

Володарем Кубку Волині втретє у своїй клубній історії стала хорівська «Надія», яка у боротьбі з минулорічним переможцем турніру луцьким «ЛСТМ» змогла назавжди забрати до власної скарбнички перехідний красень-трофей.

Кубок АМФВ в активі у найпотужнішої команди Першої ліги FC «Respect» з обласного центру.

Абсолютний чемпіон Другої ліги ФК «Духче» здобув Кубок Прогресу, а носій такого ж титулу, тільки в Четвертій лізі, ФК «Фенікс ДПЗ» виборов Кубок Мрії.

Тепер є можливість спокійно підбити підсумки сезону та оновити діючий Рейтинг, з яким колективи будуть входити до майбутнього сезону 2020/2021.

Футболісти зможуть ретельно підготуватися до свого сезону, а на футзалістів чекатиме повноцінний літній чемпіонат, Корпоративна ліга Волині та низка представницьких турнірів, де поціновувачі м’яча №4 продовжать відшліфовувати свою майстерність.

За підсумками виступу всіх команд в трьох турнірах сезону 2019/2020 поточний Рейтинг зазнав змін. Колективи, яким пощастило здобути певну кількість перемог та залікових балів, звичайно покращали свої позиції та можуть планувати наступний сезон з огляду на власні здобутки. Так само, як і невдахи сезону, котрі можуть з огляду на цифри рейтингу провести продуктивну роботу над помилками.

Рейтинг команд АМФВ станом на 12 березня:






 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024