Як підтримувати себе в формі під час карантину: поради та заняття від луцьких тренерів

20 Березня 2020, 12:00
2181

Засновниця луцької студії «Територія йоги» Христина Губська відзняла безкоштовне відео для початківців та надала його у відкритий доступ.

Про це інформує сайт Конкурент.

Карантин звів щоденну активність більшості лучан до мінімуму.

Якщо раніше доводилося бодай підніматися по сходах, йти на роботу, в дитячий садочок чи школу, то зараз багато хто перевів офісну роботу додому, а часто — просто на кухні.

Реалії свідчать: запаси продуктів, куплені на тиждень, з’їли вже у середу. Спортзали закриті на карантин.

Багато хто тепер обирає пробіжки, або заняття на вуличних майданчиках. Якщо ви це робите, то використовуйте рукавички, мийте руки та не торкайтеся обличчя.

Ці поради будуть актуальні не лише у час пандемії, а й завжди. Адже під час тренувань ми пітніємо і тут дотримання гігієни ще важливіше.

Оберіть ліпше сольні тренування, побудьте на самоті, зможете краще концентруватися на процесі та власних відчуттях.

Пам’ятайте, що кожен вихід на вулицю — це торкання дверних ручок, кнопок у під’їзді, тож беріть із собою антисептики навіть на пробіжку, якщо виходу на вулицю не уникнути.

Займатися можна і вдома. Нині чимало фітнес-додатків відкривають безкоштовні доступи до закритих акаунтів, аби люди підтримували будь-де форму.

На YouTube ви можете знайти чимало роликів із вправами, кардіозаняттями, танцями, силовими заняттями, пілатесом, йогою — бери і роби.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024