Рівненський «Верес» на домашньому карантині

19 Березня 2020, 10:32
811

Народний клуб «Верес» із Рівного, як і більшість спортсменів, пішов на карантин через поширення вірусу Covid-19.

Після зборів у Туреччині, які завершилися 15 березня, гравці команди перебувають на домашньому карантині. Про це розповів головний тренер НК «Верес» Юрій Вірт, – повідомляє «ЧаРівне».

 «Ми повернулись зі зборів у Туреччині в неділю. Попередньо планували, що футболісти отримають два дні вихідних і зберуться на базі, але обставини внесли свої корективи. У зв’язку з карантином, було вирішено, щоб футболісти залишались вдома. Життя і здоров’я –  понад усе. Ми, як свідомі люди маємо дотримуватись правил і дбати про безпеку наших громадян.
Наразі всі футболісти вдома. За інструкцією тренерського штабу, мають індивідуально підтримувати фізичну форму. За попереднім рішенням гравці «Вереса» будуть на карантині до 3 квітня. Якщо ситуація не зміниться і не будуть продовжені обмежувальні заходи у зв’язку з загрозою поширення коронавірусу», – зазначив Юрій Вірт.

До слова, «Верес» не програв жодного контрольного матчу під час зимової перерви у чемпіонаті – у Туреччині в команди чотири перемоги та дві нічиї.

Перший весняний офіційний матч чемпіонату Другої ліги «Вереса» мав відбутися у Млинові 22-го березня проти «Ужгорода».

 

Читайте також:

Футбольний клуб «Волинь» переведено на карантин

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024