Українські веслувальники розпочали заключний етап підготовки до олімпійського сезону

17 Березня 2020, 10:33
500

Веслувальники збірної України (основний склад, молодь, юніори) розпочали заключний етап підготовки до олімпійського сезону.

Про це інформує Пресслужба ФКУ.

Основна збірна працює на Сардінії, поблизу від Кальярі, у складі 27-ми чоловік під загальним керівництвом головного тренера збірної України Юрій ЧЕБАНА.

У тренерському штабі – Олексій СЕМИКІН (байдарка, жінки), Сергій ДУБІНІН (байдарка-двійка, 1000 м), Микола КРЕМЕР (байдарка, чоловіки) та Сергій БЕЗУГЛИЙ (каное, чоловіки).

На зборі працюють 27 спортсменів, а також масажисти Дмитро ГРИНЬКО, Михайло ДОЩЕНКО, лікар Ганна ГРИЩЕНКО і член комплексної наукової групи збірної команди України з веслування на байдарках і каное Людмила ТАЙБОЛІНА

В Ольшанці Кіровоградської області працює група під керівництвом Миколи МАЦАПУРИ, серед яких каноїсти Дмитро ЯНЧУК, Тарас МІЩУК та Людмила ЛУЗАН.

Крім того, тривають збори за участю веслувальників юніорської та молодіжної збірних України: в Добротворі (Андрій ФЕДИНА), Вінниці (Ганна БАЛАБАНОВА), Дніпрі (Дмитро САБЛІН) та Обухові (Юрій ЧІЧКАН, Микола ПЕРІГ)

Всі збори проводяться з дотриманням рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я та Міністерства охорони здоров’я щодо профілактики захворювання коронавірусу COVID-19.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024