Дубенські армреслери завоювали два кубки Рівненської області

11 Березня 2020, 14:52
995

Скарбниця перемог рукоборців Дубенської ДЮСШ поповнилася новими здобутками.

Упродовж двох днів, 6–7 березня, в Рівному відбувся чемпіонат Рівненської області з армспорту серед юнаків та дівчат, юніорів та юніорок.

У змаганнях взяло участь вісім команд загальною кількістю дев’яносто три учасники.

Команда Дубенської районної ДЮСШ здобула шість перших, п’ять других, десять третіх медалей та загальнокомандне перше місце серед юнаків та друге командне серед юніорів – два кубки Рівненської області.

В особистому заліку чемпіонами стали: Богдан Онищук (юнаки до 60 кг) на правій та лівій руці, Роман Мельничук юніори (до 65 кг), Богдан Вітюк (юнаки до 55 кг) на правій руці, Вадим Пукалюк (юнаки до 65 кг) на лівій руці, Вадим Ільчук (юнаки до 55 кг) на лівій руці.

Срібні медалі здобули: Микола Білецький (юнаки до 70 кг) на лівій руці, Микола Довгополий (юнаки до 70 кг) на правій руці, Вадим Пилипюк (до 65 кг) на правій руці, Всеволод Юрцунь (до 55 кг) на правій руці. Роман Мельничук із власною вагою 64 кг боровся в абсолютній ваговій категорії із спортсменами вагою вище його на десять і більше кг на правій руці.

Бронза дісталася Андрію Алєксєєчкіну (до 65 кг) на правій та лівій руці, Миколі Білецькому юнаки та юніори (до 70 кг) на правій руці, Вадиму Пукалюку юнаки (до 65 кг) на правій руці, Вадиму Пилипюку юнаки (до 66 кг) на лівій руці, Богдану Вітюку (до 55 кг) на лівій руці, Вадиму Ільчуку (до 55 кг) на правій руці. Тренери Віктор Мушировський, Роман Мельничук.




 

Також наші армреслери вдало виступили на міжнародному турнірі з армспорту «Кубок Пушкарів», який відбувся 1 березня в місті Кременець.

У цих змаганнях брало участь понад двісті учасників. На змагання, окрім українських спортсменів, прибули  спортсмени із Швеції, Литви, Молдови та Румунії.

До складу Рівненської області увійшли вихованці районної спортивної школи та спортивного клубу «Козацька Варта». За такої кількості спортсменів в кожній ваговій категорії набиралось щонайменше двадцять п’ять учасників.

Результати виступів: Микола Білецький (до 70кг) четверте місце на лівій та правій руках, Микола Довгополий (до 70кг) п’яте місце на правій руці, Богдан Онищук (до 60кг) п’яте місце на лівій руці та Вадим Пилипюк (до 60кг) шосте місце на правій руці. Тренери Мушировський Віктор, Роман Мельничук.

Слова подяки за допомогу в організації поїздки, голові Плосківської сільської ради Борису Кочубею.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024