«Старий Луцьк» зумів взяти реванш у «Говерли». ФОТОРЕПОРТАЖ

09 Березня 2020, 19:12
2031

«Старий Луцьк» зумів взяти реванш у «Говерли» в другому матчі спайки.

Поєдинок відбувся 9 березня в ОДЮСШ.

Вже в дебюті зустрічі лучани відірвалися від гостей на 7 очок. Спершу Тютюнник двічі влучив з середньої дистанції, а згодом Дейна «трьохою» та  точними закиданнями зі штрафних збільшив відставання в рахунку. Варто також відзначити Андрія Співака, який успішно діяв як в обороні, так і в атаці. В результаті перша десятихвилинка закінчилася за переваги господарів 26-23.



Читайте також: «Дабл дабл» Швагринського допоміг «Старому Луцьку» взяти реванш у «Рівного». ФОТОРЕПОРТАЖ

На початку другої чверті захисник «Старого Луцька» Коцько отримав пошкодження і не міг продовжити гру.  

«Коли вилітає капітан грати стає важче, але в нас не було вибору ми мали перемагати», – сказав після поєдинку захисник «Старого Луцька» Андрій Співак.

Андрій Співак
Андрій Співак

 

Попри це господарі зусиллями Глушка, Дейни та Гуцалюка збільшили перевагу до 10 пунктів.  Гості скоротили відставання, а згодом Орленко вивів «Говерлу» вперед. Проте до закінчення другої десятихвилинки господарі все ж повернули собі лідерство: 44-43 на користь «Старого Луцька».


 

У третій чверті запанувало безгольове затишшя. Впродовж трьох хвилин жодна з команд не набрала очок. Далі закидали гості, яким вдалося відірватися на 6 очок. Лише після тайм-ауту господарі взяли м’яч до своїх рук та скоротили відставання: 55-57 перед закінченням поєдинку.


 

Читайте також: Привітання з 8 березня, або як баскетболісти грали у футбол. ФОТОРЕПОРТАЖ​​​​​​​

В останній чверті завдяки результативним діям Тютюнника та Співака «Старий Луцьк» зумів відірватися від суперників. «Говерла» намагалася не відставати, проте підопічні Володимира Журжія змогли втримати натиск гостей і довели поєдинок до переможного кінця: 82-76 на користь господарів.



 

«У «Говерли» фактурний центровий, який створив нам чимало проблем. У двох матчах ми програли щит – це з нами буває не часто. Сьогодні здобули позитивний результат за рахунок надбажання», – сказав головний тренер «Старого Луцька» Володимир  Журжій

Володимир Журжій
Володимир Журжій

 

«У четвертій чверті ми перестали бути командою і від того такий результат», – сказав тренер «Говерли» Павло Піскарьов

Павло Піскарьов
Павло Піскарьов

 

Наступні поєдинки «Старий Луцьк» проведе 14 та 15 березня на виїзді проти «Житомира».

Читайте також: Переможний дубль: «Старий Луцьк» ще раз впевнено переміг у Львові​​​​​​​



















Дмитро ЗІНЮК 

Фото автора

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024