У Ківерцях розіграють «Кубок Дворової ліги» від АДФ

09 Березня 2020, 14:33
816

Асоціація дворового футболу продовжує набирати обертів. Після вдало проведених: «Gold Cup ADF», «Дитячо-юнацької ліги» черговим турніром стане «Кубок Дворової ліги».

Змагання відбудуться 28 березня у місті Ківерці. Про це йдеться на сайті Асоціації дворового футболу. 

Вперше цьогоріч турнір пройде на відкритому спортивному майданчику. Участь у турнірі можуть брати будь-які команди: вуличні, міські, сільські, районні, як новостворені, так і з давніми традиціями. Проте у змаганнях заборонено брати участь професійним футболістам та футзалістам. Зазначимо, що лише 12 колективів зможуть поборотися за головний турнір змагань, адже кількість місць обмежена!

Функціонери ліги розробили дуже цікавий формат змагань: Спершу колективи будуть розділенні на 4 групи по 3 команди, далі відповідно до занятого місця колективи розіграють – «Grand Cup», «Silver Cup» та «Bronze Cup», таким чином 6 команд отримають пам’ятні нагороди та призи від організаторів.

Читайте також: У Ківерцях відіграли груповий етап Дитячо-юнацької ліги U-16

Заявку на участь у турнірі можна подати ТУТ

Турнір проходитиме за звичними футзальними правилами, але буде одне важливе виключення, воротареві можна буде віддавати пас безліч разів (футзальне правило 5 сек не діє).

  • Колективи за допомогою сліпого жеребу будуть  розділенні, на 4 групи по 3 команди, відповідно до зайнятого місця у групі, команди поборються за «Grand Cup», «Silver Cup» та «Bronze Cup»;
  • Час гри : 2 тайми по 12 хвилин;
  • День проведення матчів: 29 березня (субота);
  • Кількість гравців у полі: 5 осіб (4 +1);
  • Кількість гравців у заявці : 12 осіб;

«Вас чекають якісна фото та відео зйомка, тому кожен учасник ліги зможе побачити себе та прочитати про свої подвиги на кількох ресурсах ЗМІ»,– йдеться у повідомленні. 

За результатами турніру переможців чекають пам’ятні призи: Кубки, медалі, подарункові сертифікати, корисні призи від Організаторів та Партнерів. Індивідуальні нагороди для найкращих гравців.


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024