На Любомльщині відбувся турнір з настільного тенісу

08 Березня 2020, 14:09
Змагання 1500
Змагання

Розпочався міжрайонний турнір з настільного тенісу на призи громадської організації «Нова Ідея».

У суботу, 7 березня, відбулися змагання у Згоранах серед школярів Любомльського району. Про це повідомляє організатор турніру Ярослав Кондисюк.

Участь у змаганнях взяли майже півсотні школярів, які змагалися у двох вікових групах юнаків та дівчат.

Отож, серед дівчат молодшої групи (2005 року народження та молодші) перше місце завоювала Катерина Ряпич (село Висоцьк), на другому місці Богдана Александрук (село Почапи), третьою стала Уляна Луць (село Рівне).

Серед юнаків молодшої групи чемпіоном став Тарас Мелешко (Любомль), на другому місці Павло Мороз (Любомль), третє місце посів Артем Давидюк (село Почапи).

Серед дівчат старшої групи (2003-2004 років народження) чемпіонкою стала Аліна Сидняк (Любомль), на другому місці Анна Александрук (село Зачернеччя), на третьому – Олеся Вавринчак (село Зачернеччя).

Серед юнаків старшої групи перше місце завоював Олексій Приказюк (село Рівне), на другому місці опинився Андрій Солодуха (село Хворостів) а третім призером став Валентин Фірко (Любомль).

Читайте також: Згоранські волейболістки здобули перемогу на турнірі у Володимирі-Волинському

Усі призери отримали грамоти, медалі та подарунки. Також подарунки отримали Максим Кравчук та Анна Костюк в номінації «За волю до перемоги». Як наймолодший учасник, приз отримав Сергій Солодуха.

Ті спортсмени, які посіли перші та другі місця візьмуть участь у фіналі, де зустрінуться з переможцями від інших районів.

Фінал відбудеться у квітні.







 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024