Команда з Рівненщини завоювала бронзу на Чемпіонаті України з футзалу

07 Березня 2020, 15:40
«Гощаночка» 1341 Джерело: Рідний край
«Гощаночка»

Дівоча футбольна команда «Гощаночка» посіла призове місце на Чемпіонаті України з футзалу.

Про це повідомляє видання Рідний край.

Дівоча футбольна команда «Гощаночка» стала бронзовим призером чемпіонату України з футзалу. Тренер команди Юрій Роман крокував з командою до перемоги.

Перебіг фінального етапу чемпіонату України з футзалу серед дівчат 2003-2004 р.н. від Івана Гапончука:

«3 березня у місті Гребінка, що на Полтавщині, стартував фінальний етап чемпіонату України з футзалу серед дівчат 2003-2004 р.н. До фінальної частини змагань потрапили вісім кращих команд зі всієї України. Поміж ними й команда «Гощаночка» (ДЮСШ, селище Гоща).
У стартовому матчі підопічні Юрія Романа та Максима Гуди впевнено обіграли команду «Сугатинка» (Могилів-Подільський) з рахунком 3-1.

Наступного дня команда зіграла ще два матчі на стадії групового етапу. Спершу «Гощаночка» помірялась силами з ЖФК «Колос» (Городенка), а в другій половині дня дівчата провели завершальний матч на стадії групового етапу проти команди ДЮСШ «Надія» (Гребінка).

У поєдинку з ЖФК «Колос» дівчата з Гощі здобули другу поспіль перемогу з рахунком 3:1. У паралельному матчі ДЮСШ «Надія» (Гребінка) перемогла з рахунком 5:2 команду «Сугатинка» (Могилів-Подільський). Таким чином, перед фінальним туром групової стадії, дві команди мали у своєму активі по 6 залікових балів. Доля першого місця та путівки у фінальний матч вирішувалась в очному протистоянні між командами «Гощаночка» та ДЮСШ «Надія» (Гребінка).

Гра закінчилася з рахунком 0:2 не на користь нашої команди, але «Гощаночка» отримала право зіграти за бронзові нагороди чемпіонату України з футзалу. Максимально зосередившись на грі, дівчата в маленькому фіналі обіграли команду ДЮСШ «Спартак-Оріон» (Миколаїв). На майданчику точилася вперта боротьба до фінальної сирени та в результаті гощанська команда святкувала перемогу з рахунком 3:2».

Вітаємо дівчат і тренера Юрія Романа з перемогою! Нових звершень!




 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024