Юніори ФЦ «Ковель-Волинь» зіграли товариський матч з київським «Динамо»

07 Березня 2020, 12:00
2259

Вперше в історії дитячо-юнацького футболу Ковеля команда з нашого міста зустрілася із київським Футбольним клубом «Динамо».

Про це інформує офіційний сайт ФК Ковель-Волинь.

В суботу відбулася знакова (не тільки для дітей, але й для керівництва клубу та для батьків) подія – на запрошення ФК «Динамо» (Київ) наші діти ФЦ К«овель-Волинь» 2008 та 2009 року нпродження відвідали навчально-тренувальну базу у Конча-Заспі.

Та зіграли в футбольному маніжі (який знаходиться на території бази) спарингові матчі з однолітками юнацької академії «Динамо» Київ.

Ця поїздка для наших вихованців, перш за все, стала гарною можливістю зазирнути за лаштунки професійного футболу, побачити талановитих дітей України в своїх вікових категоріях, оцінити свої можливості та мати перед собою взірець для щоденної старанної роботи.

Приємно, що до поїздки долучилося багато батьків. Завдяки цьому була створена справжня сімейна атмосфера.

Що стосується результатів, то звичайно вихованці школи київського «Динамо» виявилися сильнішими, але приємно, що в деяких моментах ковельчани зовсім не поступалися і тренери київського «Динамо» відмітили декілька наших гравців.

Ми, як завжди, дуже вдячні батькам за організовану поїздку та гарантуємо, що такі поїздки та матчі із представниками найкращих вітчизняних та європейських академій будуть здійснюватися постійно.









 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024