Півфінали футзальних кубкових перегонів: напередодні

06 Березня 2020, 14:32
Фото ілюстративне 534
Фото ілюстративне

На цих вихідних в рамках завершення кубкових перегонів сезону 2019/2020 відбудуться матчі 1/2-ї Кубку Мрії, Кубку Прогресу та Кубку АМФВ. 

Про це інформує АМФВ.

В суботу на паркеті СК «Арена Спорт» зійдуться претенденти на «омріяний» трофей.

Абсолютний чемпіон Волині у Четвертій лізі ФК «Фенікс ДПЗ» зустрінеться із земляками з клубу «BusMarket Group», котрий став переможцем у Регулярній першості, а пізніше сенсаційно поступився теперішньому супернику в першій грі плей-офф з рахунком 0:9.

Тепер можливість реваншу додає перцю майбутньому протистоянню.

В другій парі зустрінуться FC «Respect-2» та ФК «Стир», котрі вже грали в 1/4-й плей-офф. В першій зустрічі «поважні» переграли «річників» 4:2, а в другому матчі хлопці з Демидівки взяли переконливий реванш з рахунком 7:1. Хто візьме Кубок Надії стане відомим вженаступного вік-енду.

Представники Другої ліги із західними назвами «Kroshu Lutsk» та «Joma-Луцьк» спробують пройти до фіналу Кубку Прогресу. Бронзові призери та п’ята команда «регулярки» боротьбу в плей-офф завершили на попередніх етапах, і тому зараз мають змогу поборотися за останній титул сезону 2019/2020.

В другій парі діючий Абсолютний чемпіон Волині в Другій лізі ФК «Духче» поміряється силами з представником Третьої ліги -  клубом «Волиньобленерго», котрий також має ігрові козирі перед майбутнім поєдинком.

Читайте також: «Завдання команди – повернути чемпіонство», – тренер ФК «ЛСТМ-536» Ярослав Комзюк

За Кубок АМФВ побореться бомонд Першої ліги. Фіналіст плей-офф та віце-чемпіон Регулярної першості ФК «Топільно» зіграє з минулорічним володарем Кубку Прогресу командою ФК «Кум і Ко».

А амбітна «Надія-2» у боротьбі за фінал зіграють з авторами золотого дублю - клубом «Respect». В цих парах зібралися рівні суперники, а тому на вболівальників чекають запеклі протистояння.

А в 10 ювілейному розіграші головного приза – перехідного Кубку Волині турнірна доля звела діючого володаря трофею «ЛСТМ» та дворазового володаря кубку хорівську «Надію», яка отримала шанс у разі перемоги здобути витвір ковальського мистецтва до вічного зберігання у клубному музеї.

Представляти суперників не має сенсу – краще прийти о 15.30 в СК «Арена Спорт» та на власні очі побачити головну кубкову битву сезону та оцінити гру всіх команд-учасниць кубкових перегонів.

березня (субота) МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ           

½ Фіналу. Кубок АМФВ

  • 15.30                 ФК Топільно – ФК Кум і Ко
  • 16.30                 Надія-2 – FC Respect

½ Фіналу. Кубок Прогресу

  • 17.30                 ФК Духче – Волиньобленерго
  • 18.30                 Kroshu Lutsk – Joma Lutsk

½ Фіналу. Кубок Мрії

  • 19.30                 FC Respect-2 – ФК Стир
  • 20.30                 ФК Фенікс ДПЗ – BusMarket Group
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024