Луцька «Волинь» розписала нульову нічию з казахським «Акжайиком» 

04 Березня 2020, 13:03
949

У четвертій за ліком грі на заборах в Туреччині «Волинь» розписала з казахським «Акжайиком» нульову нічию.

Про це йдетсья на сайті ФК «Волинь».

У черговому спарингу на турецькому зборі «Хрестоносці» змагалися з казахстанським «Акжайиком». До слова, суперники волинян 2019-го року також змагалися у плей-офф за вихід до еліти свого чемпіонату, і також поступилися у цій боротьбі, а ще за «Акжайик» свого часу виступав наш півзахисник Амбросій Чачуа.

Щодо самої гри, то вона переважно проходила на половині поля суперників «Волині». Підопічні Андрія Тлумака протягом поєдинку мали багато можливостей для взяття воріт, однак реалізувати їх так і не вдалося. За словами головного тренера, єдиним мінусом спарингу стало те, що не вдалося забити. Утім, прогрес у команди є, а з поступовим зниженням навантажень вона повинна до офіційних ігор заграти у свій справжній футбол.

Наступний поєдинок «Волинь» проведе 7 березня. У контрольному матчі нашим суперником буде білоруська «Славія» з міста Мозир.

ВОЛИНЬ – Акжайик  0:0

Склад «Волині»: Леванідов, Сімінін, Михалик, Приндета (Болденков), Цюпа (Мартинюк), Чачуа, Курко (Рябов), Кожанов, Климець (Конкольняк), Волошинович, Куліш (Карпенко). 

Читайте також: 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024