Любешівська «Прип’ять» розгромила луцький «Приват» у чемпіонаті Волині з футзалу

20 Лютого 2020, 15:49
1871

У мережі з’явився відеозапис другої переможної гри любешівської команди над луцьким «Приватом» за вихід у півфінал за звання абсолютного чемпіона Третьої ліги чемпіонату Волині з футзалу.

Відео публікує ютуб-канал Intensive TV.

Як зазначають на сайті АМФВ, повторна гра розпочалася на великих швидкостях. Суперники стрімголов понеслися забивати з перших хвилин, створюючи безліч моментів. У цих швидкісних «каркселях» більшого вдалося здобути любешівцям, які ударами Олександра Клямара та Олега Шерейка зуміли відкрити рахунок.

Надалі команди зуміли обмінятися м’ячами. Зробили це Роман Матвійчук та Іван Токарчук, так що на перерву команди пішли при мінімальній перевазі представників Любешівщини.

Друга половина розпочалася з атак «Прип’яті», яку зміг матеріалізувати в гол Олег Шерейко, після чого «банкіри» стали грати з п’ятим гравцем. Та це пішло на користь любешівцям, які змогли втекти у швидкі контратаки і Миколі Михалику вдалося зробити дубль, забивши практично в порожні ворота.

Читайте також: «Шахтар» відправив колишнього гравця «Волині» до Польщі

Коментарі
20 Лютого 2020, 21:57
6 років війни, одні хлопці з Любешівщини лежать в землі, вбиті на цій війні росіянами, або ж їх прибічниками-колабрантами, інші на своїх грудях рекламують "рассийские железные дароги". Розумію, що футболки як щирий дарунок Тараса Михалика, але ж чи варто це ганчір"я (не в якості матеріалу справа-фірма топова) носити нині.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024