БК «Старий Луцьк» – БК «Рівне»: анонс поєдинків

15 Лютого 2020, 10:05
1387

Цими вихідними «Старий Луцьк» чекає одне з найпринциповіших протистоянь у рамках Вищої ліги.

Про це йдеться на сайті «Старого Луцька». 

Луцьк проти Рівного. Ці три слова особливо пояснювати не треба. Трішки більше 60-ти кілометрів розділяє два обласних центри, протистояння яких у різних сферах є дуже принциповими. Звісно, не є винятком і баскетбол.

В порівнянні з минулим сезоном рівняни «на папері» спочатку виглядали не такими грізними. Команду залишило декілька ключових виконавців, на кшталт Кісільчука, Анісімова та Нємцу. Тим не менш, команда Михайла Переверзія довела, що і в такій варіації складу може давати результат. Яскраве свідчення тому – друге поточне місце у турнірній таблиці. Минулого туру команда з сусіднього обласного центру вдома приймала «ДіДіБао» і обмінялася перемогами з хлопцями Миколи Полюляка.

Лідерами за статистичними показниками є складі наших суперників є Олександр Шепєлєв (16.9 очок), Євген Коров’яков(6.8 підбирань) та Дмитро Тимощук(3.9 передач за гру). Варто відзначити і «стрижневих»  гравців у побудові командних дій рівнян – Тараса Шанюка та Віктора Герасимчука. Без сумніву, до Луцька приїде чимало вболівальників з Рівного, а їх команда спробує бодай раз обіграти «Старий Луцьк».

Підопічні Володимира Журжія протягом трьох тижнів грають з лідерами нашої групи, тому не треба бути фахівцем у спорті, аби розуміти наскільки важкий графік у лучан. Це, без сумніву, виснажує, як емоційно, так і фізично. Дають про себе знати недоліковані травми, з’являються нові пошкодження, але можна не сумніватися в тому, що на паркеті всі гравці «Старого Луцька» віддаватимуть всі сили. По іншому бути не може!

Якщо по суті, то з неприємних новин – травма капітана Едуарда Федчука, досвід та вміння якого точно б стали у нагоді господарям звітного матчу. Варто пам’ятати і те, що лучани мали на день менше відпочинку, ніж їх суперники, та ще й повернулися з дуже складного виїзду у Южне. Тим не менш, волиняни готові продемонструвати свій бійцівський характер та баскетбольні вміння. Матчі з Тернополем доводять, що «Старий Луцьк» вміє та може перемагати лідерів. Чому б не зробити це ще з Рівнем?

Перший матч команди зіграють 15 лютого. Старт о 19:30. Друга гра відбудеться в неділю, 16 лютого о 18:00. Місце – обласна ДЮСШ(Шевченка 3). 

 «Останні два тури буди дуже важкими для нас, як фізично так і психологічно, тому що грали з лідерами нашої групи Зараз не так багато часу на підготовку до Рівного, адже з Южного приїхали лише у вівторок, але тренери внесли зміни до тренувального процесу щоб ми змогли відпочити і підійти до ігор в оптимальній формі. Ми заряджені на боротьбу з Рівнем, дві поразки від них в першому колі були дуже прикрими, тому на цих вихідних будем віддавати максимум сил для перемоги»,– розповів гравець «Старого Луцька» Петро Глушко

Читайте також: «Старий Луцьк» на виїзді поступився «дублю» южненського «Хіміка»

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024