Вже вдруге поспіль володарем Кубка газети «Селянське життя» стала команда із Козлова

15 Лютого 2020, 17:10
ФК «Луга» (Козлів) 1610
ФК «Луга» (Козлів)

Завершилась першість Локачинського району з футзалу на Кубок газети «Селянське життя» 9 лютого.

Протягом трьох тижнів в спортзалах загальноосвітніх шкіл сіл Колпитів та Маньків відбувались цікаві матчі з незабутніми емоціями.

Змагання проводились в одне коло. Тож цю дистанцію вдало пройшли команди ФК «Луга» та ФК «Кремеш», котрі і здобули відповідно І та ІІ місця. Третя позиція у турнірній таблиці у команди ФК «Здоров’я», яка останні свої поєдинки зіграла не найкращим чином, поступившись лідеру змагань ФК «Луга» з рахунком 2:4 та команді «ЛК» (Локачі) за 3 секунди до завершення матчу.

Читайте також: Хто вирвався у лідери футзальної першості на кубок Локачинської районної газети «Селянське життя».

Незважаючи на те, що «ЛК» (Локачі) та ФК «Коритниця» здобули по 9 залікових балів, все ж на четверту позицію вийшла команда з Локач за рахунок перемоги в особистій зустрічі з ФК «Коритниця». Подібна ситуація склалась між командами ФК «Надія» та ФК «Холопичі», але перемогу в особистій зустрічі здобули хорівчани, виборовши 6 місце. Замикає турнірну таблицю команда ФК «Штурм».

Після завершення змагань команди-призери отримали медалі, а переможець з рук редакторки газети «Селянське життя» Ірини Романюк – такий бажаний кубок.

Читайте також: Березовичівська команда з футзалу виборола «Кубок 19 округу».

У номінації «Кращий гравець команди» визнали: Віктора Чумака (ФК «Луга»), Сергія Мармолюка (ФК «Здоров’я»), Максима Гаєвського (ФК «Кремеш»), Віктора Дзяла (ФК «Холопичі»), Юрія Дячуна («ЛК» (Локачі), Петра Чорного (ФК «Коритниця»), Едуарда Рабого (ФК «Штурм»), Владислава Тимошука (ФК «Надія»).

Читайте також: Кому вручили кубок першості Затурцівської ОТГ з футзалу.

«Кращим гравцем першості» став Павло Кравчук (ФК «Кремеш»), «Кращим нападником» – Владислав Саміло (ФК «Здоров’я»), «Кращим воротарем» – Андрій Пашкуда (ФК «Луга»). Їм, окрім футбольних сувенірів, депутат обласної ради Михайло Якович Скопюк від себе вручив подарунки.

Читайте також: Березовичівські школярі вибороли друге місце на змаганнях з футзалу.

Футбольна громадськість висловлює вдячність за співпрацю депутату обласної ради Михайлу Скопюку, редакторці газети «Селянське життя» Ірині Романюк та директорам шкіл Колпитів і Маньків – за надання в оренду спортивних залів.

Читайте також: Локачинські копи взяли участь у відбірковому турнірі Чемпіонату з футзалу.

Вітаємо усіх гравців із завершенням першості. Ігри були дійсно інтригуючими та видовищним, тож глядачі отримали масу приємних емоцій від їх перегляду.

Читайте також: Хто представив район на обласному етапі Всеукраїнських змагань «Шкільна футзальна ліга України».

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024