ФК «Волинь» поступилася в товариському матчі «Шахтарю»

13 Лютого 2020, 14:15
1595

«Волинь» поступилася «Шахтарю» – 0:2, однак при цьому достойно билася проти чинних чемпіонів України та лідера УПЛ.

Про це інформує офіційний сайт ФК ВОЛИНЬ.

Під завершення першого навчально-тренувального збору «Хрестоносці» мали змогу перевірити себе на фоні дійсно найкрутішого суперника в Україні.

Наша команда досить непогано билася проти чинних чемпіонів України, які готуються до продовження єврокубкового сезону, однак клас «Шахтаря» таки зробив свою справу – «гірники» забили по голу в кожному з таймів.

Слід відзначити, що волиняни намагалися відповідати суперникам своїми атаками та мали свої можливості для взяття воріт.

Зокрема, підопічні Андрія Тлумака могли забити в дуже схожому стилі на гол Рябова-Мартинюка у матчі проти «Вереса», тільки цього разу Олександр Климець переводив м’яч на правий край Денису Кожанову, який таки не реалізував цю нагоду.

У підсумку, фінальний свисток зафіксував поразку «Волині» від лідерів Прем’єр-ліги (0:2), однак при цьому наша команда показала дуже достойну гру.

До 16 лютого включно волиняни продовжуватимуть займатися у Луцьку, а вже 20 лютого «Волинь» вирушить на другий навчально-тренувальний збір до Туреччини.

«Шахтар» – «ВОЛИНЬ»  2:0

Склад «Волині»: Неділько, Сімінін, Михалик (Ульянов, 60), Болденков, Приндета, Цюпа (Климець, 46), Чачуа, Курко (Рябов, 46), Кожанов (Мартинюк, 80), Хагназарі (Кизилатеш, 60), Куліш (Карпенко, 60).

Читайте також:

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024