У Ковелі відбувся турнір з настільного тенісу серед юнаків та дівчат

13 Лютого 2020, 10:15
985

Уже третій рік поспіль міська рада, відділ фізичної культури та спорту виконавчого комітету разом з міськрайонною організацією Української Спілки ветеранів Афганістану проводять у Ковелі турнір з настільного тенісу серед юнаків та дівчат до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Про це інформує сайт ПроКовель.

Цьогоріч фінальні змагання відбулися 9 лютого. У них взяли участь 57 спортсменів, які представляли 6 команд з міст Ковель, Любомль, Рожище, Ковельського, Горохівського і Старовижівського районів.

На урочистому відкритті до учасників звернувся голова Ковельської міськрайонної організації УСВ Афганістану, учасник бойових дій Микола Савосюк. Він коротко розказав молоді про афганську війну, героїзм наших солдатів та офіцерів, про втрати, які понесла Україна та Ковельщина.

Микола Іванович побажав усім, щоб на нашу землю скоріше прийшов мир і наш народ ніколи більше не знав болю втрат на полях битв, а боротьба за перемогу була тільки під час змагань. Він наголосив на важливості займатися спортом, вести здоровий спосіб життя і при необхідності бути готовим стати на захист своєї Батьківщини

Головний суддя змагань, ветеран спорту Володимир Косяк нагадав порядок проведення турніру, умови нарахування очок. І гра почалась…

В особистому розряді юнаки змагались у 4 вікових групах. Окремо вели боротьбу дівчата. Всі ігри були цікавими та напруженими, адже всі тенісисти докладали зусиль, аби не лише досягти особистих перемог, а й вивести вперед рідну команду.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами і медалями від міськрайонної організації УСВ Афганістану. Кубок переможця отримав і капітан команди Ковельської КДЮСШ Дмитро Краснов.



 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024