Луцька «Волинь» розписала мирову у матчі з «Вересом»

12 Лютого 2020, 17:03
1812

У звітному поєдинку Андрій Тлумак мав змогу подивитися у дії на молодь «Волині», а також на потенційних новачків команди – саме вони фактично сформували склад «Хрестоносців» на гру.

Про це йдеться на сайті ФК «Волинь».

В дебюті гри більшою активністю відзначилися гості, які провели декілька хороших атак, а на 18-й хвилині відкрили рахунок зусиллями Юрія Соломки. Утім, до перерви волинянам вдалося вирівняти гру та відігратися. Вирішальну роль у взятті воріт відіграли фланги нашої команди – Артур Рябов справа виконав чудову діагональ на протилежний край, а Олександр Мартинюк, обробивши м’яч, відправив його прямісінько у дальній кут воріт «Вереса» – 1:1.

У другому таймі тренерський штаб «Волині» провів часткову ротацію складу, а команда намагалася активно діяти біля воріт суперників. Свої гольові нагоди були й у рівненських опонентів, однак до фінального свистка голів учасники поєдинку так і не забивали. У підсумку – бойова нічия, а «Волинь» уже вирушила до столиці. Саме під Києвом, у Щасливому, наша команда завтра, 13 лютого, зіграє спаринг проти чемпіонів України з донецького «Шахтаря».

Волинь – Верес  1:1 (Мартинюк, 40 – Соломка, 18)

Склад «Волині»: Харченко, Ульянов, Мороз, Сасовський, Рябов, Мартинюк, Карпенко та гравці на перегляді.

На заміну виходили: Гарсієв, В. Кристін, С. Кристін, Волков, Кобзар. 

Читайте також: 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024