На Волині визначили володаря Суперкубку Дитячо-юнацької ліги U-16 від АДФ . ФОТОРЕПОРТАЖ

11 Лютого 2020, 17:01
1596

У Ківерцях відбувся плей-офф раунд  Дитячо-юнацької ліги U-16.

Поєдинки пройшли дев’ятого лютого в місцевій ДЮСШ.

Згідно з зайнятим місцем на груповому етапі, який був зіграний напередодні, команди змагалися за три трофеї: Вищу лігу, Першу лігу та Суперкубок.

«Ці змагання стали відкриттям сезону 2020. Напередодні турніру ми (організатори – ред..) провели великий об'єм роботи, оскільки хотіли розпочати рік на найвищому рівні», – розповів керівник Асоціації дворового футболу Волині Микола Озюк.


 

Так, переможцями Вищої ліги стали гравці ФК «Аякс», які на своєму шляху не помітили суперників з ФК «ДЮСШ-1», «Street Athletics» та «Grace». В іграх з конкурентам лучани здобули три перемоги, забивши у ворота своїх візаві в загальному 8 м'ячів. Срібло – в доробку гравців «Grace», а бронзу завоювали футболісти «ДЮСШ-1».

Результати Вищої ліги
Результати Вищої ліги


 

Головний тренер FC «Grace» Руслан Глинюк, який, до слова, є голкіпером рожищенського «Альянсу», зізнається, що грати легше, аніж тренувати.

«Хлопці зіграли нормально, втім трохи не поталанило – м’яч не йшов у ворота. У команди є потенціал, тож скоро прийдуть і перемоги», – сказав Руслан Глинюк.

Руслан Глинюк
Руслан Глинюк


 

Видовищними видалися поєдинки й у Першій лізі. За даний трофей змагалися колективи, які посіли треті та четверті місця у своїх групах. В очних протистояннях цих команд сильнішими виявилися «олімпійці», а срібло дісталося ФК «Гаразджа».

Результати Першої ліги
Результати Першої ліги


 

Кульмінацією змагань стала зустріч переможців Вищої та Першої ліг за звання володаря Суперкубку. В запеклому протистоянні з рахунком 5:2 перемогу здобув ФК «Аякс», оформивши таким чином «золотий дубль».

По завершенні турніру переможці і призери отримали кубки та нагороди від організаторів.

«Надзвичайно приємно бачити щирі емоції дітей, посмішки та вогник в очах. Це те, що приносить неабияке задоволення. Після такого розумієш – спорт розвивається і бажаючих взяти участь у ньому стає все більше», – підсумував керівник Дитячо-юнацької ліги Ігор Янченко.

Змагання відбулися за підтримки Ківерцівської міської ради та місцевої ДЮСШ.

Наступний турнір під егідою Асоціації дворового футболу Волині відбудеться 1 березня.

Дмитро ЗІНЮК

Фото Миколи КОМАРОВСЬКОГО






Ігор Янченко та Микола Озюк
Ігор Янченко та Микола Озюк

Більше фото ТУТ. 
 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024