У Володимирі-Волинському відбудеться фінальна частина обласного фестивалю «Веселі старти»

10 Лютого 2020, 10:00
2560

У суботу, 15 лютого, відбудеться фінальна частина обласного фестивалю «Веселі старти» серед учнів 3 – 4 класів під гаслом «Здорові діти – здорова нація».

Про це інформує «Спорт для всіх».

Змагання пройдуть у Володимирі-Волинському на базі міського центру ФЗН «Спорт для всіх» (вул. Драгоманова, 20).

Фінальна частина Фестивалю пройде серед команд, які посіли І і ІІ місце у ІІ етапі. Початок змагань – 11.00 год.

У змаганнях беруть участь учні 3-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів області. Склад команди – 10 учасників (5 хлопчиків, 5 дівчаток) та 1 представник команди. В естафетах беруть участь 8 учасників (4 хлопчика та 4 дівчинки).

Програма Фестивалю складається з п’яти комплексних спортивних естафет («Веселий футбол», «Влучний кидок», «Моторні ніжки», «Фрізбі», «Хрестики нулики») та конкурсу дитячого малюнка на тему: «Спорт для всіх – за здоровий спосіб життя», а також передбачає проведення інформаційної кампанії щодо формування здорового способу життя.

Основними завдання фестивалю є: залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом; популяризація здорового способу; організація активного відпочинку дітей; формування патріотичних почуттів покоління, що підростає, які засновані на почутті відповідальності та гідності за свою команду.


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024