Футбольна команда з Рівненщини перемогла на міжнародному турнірі

07 Лютого 2020, 10:10
1471

Дитяча команда ФК «Єврошпон-Смига» з Дубенщини стала переможцем міжнародного турніру.

Вихованці Василя Дем’янчука 2010 року народження взяли участь у міжнародному турнірі «4 Sport Cup», який відбувся у місті Прешов (Словаччина). У напруженій боротьбі юні футболісти завоювали кубок, – повідомляють на сторінці «Єврошпон-Смига» у фейсбук.

Спершу смижани провели низку групових ігор, у яких мали 5 суперників. За підсумками матчів ФК «Єврошпон-Смига»  здобув чотири перемоги (1:0 CTF Presov; 5:0 FAMT Presov; 5:0 FC Tatran; 5:1 Dunakanyar Regio UFC (RED)) і лише раз поступився ФК «Дарниця» з Києва(1:2). Друге групове місце забезпечило вихід у півфінал.

Півфінальна гра звела представника Дубенщини з вихованцями українського першолігового ФК «Минай». Напружена боротьба з безліччю взаємних моментів стала переможною для наших земляків. Кожен із футболістів добре себе проявив, особливо Вадим Терешко, який двічі розписався у воротах суперників. З рахунком  2:0 смижани опинилися у фіналі.

Ігрові моменти
Ігрові моменти

 

Фінальний матч знову звів із київським ФК «Дарниця» Київ, якому наші земляки програли в групі. Тому матч за перше місце обіцяв бути напруженим.

У рівній та запеклій боротьбі основний час не виявив переможця. У серії післяматчевих пенальті впевнена гра смизького воротаря – Владислава Карпеця (до речі, його визнали найкращим гравцем турніру) приносить успіх і довгоочікувану перемогу.

ФК «Єврошпон-Смига» здобув перемогу на міжнародному турнірі «4 Sport Cup». Футболісти отримали перехідний кубок, що зобов’язує захищати його наступного року.

Радість від тріумфу
Радість від тріумфу


Владислав Карпець
Владислав Карпець

ФК «Єврошпон-Смига» з Дубенщини
ФК «Єврошпон-Смига» з Дубенщини

 

Читайте також: Юніори луцької «Волині» перемогли на міжнародному турнірі у Бресті

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024