Найвідоміші борцівські клуби Волині помірялися силою на татамі

04 Лютого 2020, 16:37
Спортсмени 854
Спортсмени

У Луцьку пройшов черговий етап борцівських чемпіонатів.

Участь у змаганнях взяли найвідоміші борцівські клуби Волині: GARDA, «Воїн», Pride та Легіон. На татамі помірялися силами та борцівськими вміннями 110 спортсменів віком від 9-18 років та дорослі від 18 років. Про це повідомляють організатори. 

«Це був черговий чемпіонат із грепплінгу та панкратіону, який організовує наша Федерація. Вони дуже схожі між собою. Але саме періодичне проведення таких чемпіонатів дуже важливе для вимірювання рівня боротьби спортсменів у області, а також виявлення найкращих, які в подальшому зможуть уже представляти Волинь на національному рівні. Мушу зазначити, що конкуренція на Волині висока, і це не може не тішити», – додав голова Волинської обласної Федерації панкратіону та грепплінгу та бразильського джиу-джитсу Михайло Савчук.

Призери проведеного Чемпіонату будуть представляти Волинську область на Чемпіонаті України з панкратіону та грепплінгу, який весною відбудеться у Івано-Франківську.

Найближчий чемпіонат, який організовуватиме команда клубу GARDA, відбудеться у березні 2020 року із бразильського джиу-джитсу, на який з’їдуться сотні спортсменів з усієї України.

Читайте також: Лучани стали призерами міжнародного турніру з кіокушинкай карате

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024