Головненські школярі стали призерами Чемпіонату 19 округу з футзалу

03 Лютого 2020, 14:18
Трійка призерів 1051
Трійка призерів

У місті Володимир-Волинський відбувся фінал Кубка 19 округу з футзалу, в якому змагалися дитячі команди Володимир-Волинського, Любомльського та Іваничівського районів.

Організатором турніру є ГО «Нова ідея». Її очільник Ярослав Кондисюк, розповідає, що спортивний захід проходить під патронатом Федерації футболу Волинської області, а мета – популяризація спорту та здорового способу життя серед шкільної молоді. Про це повідомляє Кордон.

Нагадаємо, за вихід до фіналу у грудні минулого року зголосилися поборотися 19 команд з усіх куточків району.

У підсумку найсильнішими виявилися команди Любомльської гімназії, міської школи № 2, Головненського ліцею та Римачівської ЗОШ. Саме вони й відстоювали честь району у фіналі.

Щодо здобутків, то найкращий результат показали юні спортсмени Головненського ліцею. У фінальному матчі вони зустрічалися з командою села Березовичі Володимир-Волинського району де програли лише у серії післяматчевих пенальті. Отож, у головненців – друге місце.

Головне
Головне

Зовсім небагато забракло команді міського ЗЗСО №2, яка у грі за третє місце поступилася Іваничам і задовольнилася лише четвертим місцем.

Любомльська школа №2
Любомльська школа №2

Переможці і призери були нагороджені кубками, медалями, подарунками. Окрім того, у кожній команді було визначено кращих гравців.

У колективах, які представляли Любомльщину, ними стали: Олег Корніюк (Римачі), Дмитро Прокопчук (гімназія), Артем Олех (ЗЗСО №2) та Сергій Хомич (Головне). У подарунок юнаки отримали футболки ГО «Нова ідея» та путівники по Володимиру-Волинському.

Березовичі
Березовичі

Любомльська гімназія
Любомльська гімназія

Головне
Головне

Іваничі
Іваничі

Римачі
Римачі

Трійка призерів
Трійка призерів


















Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024