«Старий Луцьк» в рідних стінах поступився «Тернополю»

01 Лютого 2020, 22:54
412

Лідер нашої групи перервав безпрограшну серію «Старого Луцька».

Про це йдеться на сайті луцького баскетбольного клубу. 

Старт поєдинку не віщував нічого поганого. Господарі та гості розпочали на рівні, обмінювалися результативними атаками. В тернополян кращим був Нікітін, у волинян влучали Коцько та Швагринський. З часом гра в «Старого Луцька» розладилася: підопічні Забірченка відірвалися у рахунку. Чверть завершилася , на табло «горіло» 14:28 на користь «зелених».

В другій чверті наша команда влучала ще менше. «Розбивати» зону суперника було дуже важко, гравці робили не характерні для них помилки. В гостей гра йшла якнайкраще. Лише Нікітін записав до свого доробку 21 очко. Не пасли задніх і його партнери по команді. На велику перерву гравці пішли за рахунку 23-56.

Після перерви господарі продемонстрували свою спортивну злість і видали кращу чверть у поєдинку, перемігши в десятихвилинці з рахунком 25-17. Федчук двічі поспіль був влучним з дальньої відстані, Тютюнник не схибив із штрафних, Коцько та Швагринський теж не пасли задніх. Влучав навіть Глушко, який встиг відновитися після важкої травми. Перед останньою десятихвилинкою на табло «горів» рахунок 48-73.

Незважаючи на велике бажання, в останній чверті «Старому Луцьку» не вдалося розвинути успіх попереднього ігрового відтинку. Гості знову влучали свої кидки та досить непогано захищалися. До цього всього прикру травму ще й здобув капітан волинян Едуард Федчук. На фоні цих обставин команда Дмитра Забірченка довела матч до закономірної перемоги 66-91. Завтра суперники зіграють ще один матч.

Читайте також: «Старий Луцьк» завдяки тріумфу над «ДіДіБао» збільшив переможну серію до шести матчів

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024