БК «Старий Луцьк» – БК «Тернопіль»: анонс поєдинків

01 Лютого 2020, 08:05
764

«Старий Луцьк» на домашньому майданчику прийме лідера групи із сусіднього обласного центру.

Про це йдеться на сайті «Старого Луцька». 

Луцькі вболівальники та гравці БК «Старий Луцьк» перебувають у хорошому настрої: починаючи з домашніх поєдинків проти «Житомира» команда Володимира Журжія перемагала у всіх іграх регулярного чемпіонату. Вже найближчими вихідними на луцьких баскетболістів чекає серйозний екзамен у вигляді лідера групи БК «Тернопіль». Волиняни прагнутимуть довести, що успішна серія в останніх матчах та перемога над командою Дмитра Забірченка на виїзді – не випадковість.

«Тернопіль» у минулому турі мав непростий виїзд до Івано-Франківська. Команда двічі перемогла місцеву «Говерлу», проте підопічні Павла Піскарьова виглядали гідно і могли претендувати бодай на одну перемогу. Тим не менш, тернополяни не могли дозволити собі «осічку» у другому турі поспіль, зважаючи на дещо несподівану поразку від «ДіДіБао». До Луцька «Тернопіль» приїде з великою мотивацією не підпустити ще ближче у турнірній таблиці «Рівне» та довести , що їх лідерство у групі – не випадковість.

В порівнянні з матчами на старті чемпіонату, у розташуванні команди немає Валерія Анісімова. Натомість приєднався до тернополян досвідчений Павло Буренко, який посилив і без того потужну захисну лінію Тернополя. Лідерами команди за статистичними показниками є Микита Найко(14.2 очка), Євген Ворник(5.5 підбирань) та Іван Дудар(4.3 передач) за гру.

«Старий Луцьк» спіткала неприємна серія травм та пошкоджень. Низка гравців має проблеми із здоров’ям, проте немає сумніву, що абсолютно всі рвуться в бій перед матчами з лідером. Зважаючи на те, що суперник має хороший збалансований склад, допомогти лучанам повинні новобранці, які з кожним днем в команді покращують взаємодію з одноклубниками. Яскравий приклад цьому – Юрій Крамар, який допоміг волинянам святкувати перемоги над «ДіДіБао».

Для гравців «Старого Луцька» важливо підійти до матчів не лише в хороших ігрових кондиціях, а й правильно налаштуватися психологічно, не «перегоріти» з огляду на відповідальність за результат та очікування вболівальників. Важливу роль у цьому напрямку тренерів та досвідчених гравців. Щодо ігрових кондицій, то низка гравців команди набрали хорошу форму і готові демонструвати баскетбол високого рівня. Зрештою, в інтерв’ю клубній прес-службі Володимир Журжій розповідав, що його підопічні готові перемагати лідерів чемпіонату за умови хорошої форми та відсутності травм. Будемо сподіватися, що найближчих вихідних це у «Старого Луцька » вийде.

Перший матч відбудеться першого лютого, о 19:00. Другу гру суперники проведуть в неділю. Старт о 18:00. Місце – ОДЮСШ(Шевченка 3). 

«Всі ігри зараз дуже важливі. З Тернополем треба грати на результат, щоб зайняти якомога вищу сходинку в турнірній таблиці. Це всі розуміють. Головне, щоб на ці ігри всі були здорові та в оптимальній формі. Тоді ми покажемо свою міць. Розбираємо суперника, готуємось як до лідера, але легких матчів вже не буде, тому треба давати результат»,– зазначив капітан БК «Старий Луцьк» Едуард Федчук.

Читайте також: Перемога на жилах. «Старий Луцьк» у першому домашньому матчі дотиснув «ДіДіБао»

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024