У Луцьку визначили володаря «Кубку Валентина Кошельника» з футзалу. ФОТОРЕПОРТАЖ

15 Січня 2020, 20:09
1591

У Луцьку під егідою ФК «Волинь» відбувся футзальний турнір за «Кубок Валентина Кошельника».

Змагання проходили з 11 по 15 січня.

Так, протягом п’яти днів зал Волинської ДЮСШ став місцем футбольних баталій між основною та молодіжною командами «Волині», тренерським штабом «хрестоносців»,  а також переможцями чемпіонату Луцька – командою «ППМ».

«Товариський турнір організували для того, щоб потихеньку втягнутися в тренувальний процес після свят. Ми (тренери – ред.) дуже хочемо виграти цей трофей, але  в нас є серйозний конкурент – перша команда», – розповів головний тренер «Волині» Андрій Тлумак.

 



 

На груповому етапі вболівальники мали змогу побачити в основі «хрестоносців» свіжу кров – ексгравця «Прикарпаття» Ярослава Конкольняка. Як розповів коуч «Волині», окрім талановитого захисника клуб планує підписати ще кількох виконавців.

«Одним із новачків, сподіваюся, стане Славік Конкольняк. Окрім нього плануємо підписати ще двох гравців високого рівня і, можливо, ще кількох молодих гравців доберемо на перспективу», – сказав Андрій Богданович. 

Читайте також: «Для мене важлива не кількість футболістів, а їх якість», – тренер ФК «Волинь» Андрій Тлумак. ІНТЕРВ’Ю

Андрій Тлумак
Андрій Тлумак


 

Груповий етап впевнено виграла команда тренерського штабу, яку підсилив ексгравець збірної України Артем Федецький. У матчі за третє місце сильнішого мали визначити «Волинь» U-19 та команда «ППМ», втім незадовго до початку поєдинку гравці «ППМ» знялися з турніру, тож бронзові нагороди без бою дісталися волинським юнакам.

«Після свят трохи важко повертатися до тренувань. Загалом враження від турніру позитивні, настрій бойовий», – сказав гравець «Волині» U-19 Олександр Мартинюк.

 

Олександр Мартинюк
Олександр Мартинюк


 

У фінальному матчі турніру основа «червоно-білих» протистояла тренерському штабу. Попри всі старання гравців, досвід коучів дався взнаки – 3:0 на користь тренерів.

Читайте також: Екстренер луцької «Волині» очолив європейський футбольний клуб



 

По завершенні змагань півзахисник «Волині» Амбросій Чачуа зізнався, що турнір пішов на користь команді, адже гравці отримали масу позитивних емоцій.

«Я вважаю, що такі турніри ідуть на користь команді, адже якщо є позитивні емоції, то є і результат. А перемога тренерів, мабуть, випадковість (сміється – ред.), дай Бог, наступного року відіграємося», – сказав Амбросій Чачуа.

Читайте також: «ФК «Волинь» – один із претендентів на вихід в УЛП»,– головний тренер «Металіста 1925»​​​​​​​

Амбросій Чачуа
Амбросій Чачуа

 

В свою чергу Андрій Богданович подякував командам за турнір та вручив індивідуальні нагороди кращим гравцям.

«До початку турніру ми з футболістами домовилися грати без фолів та підкатів, адже наш основний збір ще попереду, і ми маємо підійти до нього у повній бойовій готовності. Я задоволений тим, як хлопці віднеслися до турніру, вони молодці», – підсумував Андрій Тлумак.

Читайте також: Денис Кожанов – кращий гравець «Волині» 2019 року. ВІДЕО​​​​​​​


Підготовку до весняної частини чемпіонату «Волинь» розпочне 20 січня, під час якої команда проведе кілька спарингів зокрема з «Динамо-2» та «Вересом». А вже в лютому «хрестоносці» вирушать на тренувальний збір до Туреччини, який триватиме до 16 березня.

Дмитро ЗІНЮК

Фото Миколи КОМАРОВСЬКОГО









 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024