«Старий Луцьк» вдруге поспіль переміг дубль «Черкаських Мавп»

12 Січня 2020, 13:57
1302

Навіть без Скапінцева та Сергєєва господарі зуміли нав’язати боротьбу нашій команді, але перемогу в другому матчі святкуватиме «Старий Луцьк».

Про це йдеться на сайті «Старого Луцька». 

З початку гри активним був Денис Тютюнник. Його влучні кидки та дальній «привіт» від Співака вивели нашу команду вперед.  В господарів активним був Мельник, який дозволив своїй команді впритул наблизитися в рахунку, але «Старий Луцьк» не дрімав: Дейна реалізував штрафні, Гуцалюк забив у проході. За секунду до кінця чверті Федчук виконував трьохочковий кидок – Бухало фолив проти нашого капітана. Едуард реалізував 2 з 3 кидків з лінії штрафних – 15-23.

Друга чверть проходила в більш рівній боротьбі, а ближче до завершення десятихвилинки господарям вдалося суттєво скоротити різницю у рахунку. За 28 секунд до закінчення чверті лучани замість того, щоб притримати м’яч – побігли у швидкий відрив. У підсумку – втрата і дальній «базер» від Бондаренка: 39-42 перед великою перервою.

Початок третьої чверті запам’ятався ефектним блок-шотом Гуцалюка. Черкащани скоротили відставання до 1 очка, а потім Бондаренко вивів вперед свою команду. «Мавпи» влучали у проходах, але в гостей запрацювала дальня «артилерія». Тютюнник та Швагринський вивели вперед підопічних Володимира Журжія. В «білих» двічі влучив Мельник, який був на «фол-траблі».  Перед останньою чвертю на табло «горіло» 60-64 на користь «Старого Луцька».

В останній десятихвилинці продовжував влучати Бондаренко. Назаренко зрівняв рахунок.  Федчук влучив наддальній кидок, а його приклад вдало підтримав Коцько – 6 очок переваги для «Старого Луцька» і тайм-аут від наставника господарів.  Коцько і Мельник обмінялися «трьохами».  Остаточно «вбили» інтригу дальні влучання Коцька та Федчука: 77-88 – перемога гостей. Відзначаємо, що 5 гравці нашої команди набрали понад 10 очок, а Денис Тютюнник оформив «далб-дабл»  17 очок та 16 підбирань.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024