У селі Жидичин відбулося спортивне свято «Веселі старти»

30 Січня 2020, 10:00
3443

У середу, 29 січня в ЗОШ І-ІІІ ступенів села Жидичин, Ківерцівського району відбулося спортивне свято «Веселі старти» серед дітей.

Про це інформує «Спорт для всіх».

Відповідно до Положення про проведення в області Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів в зимовий період «Спортивна зима», який організував Волинський обласний  центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Жидичинською ОТГ та відділенням НОК України у Волинській області .

У змаганнях взяли участь 5 команди: «Живчики», «Козачата», «Кмітливі», «Емемдемс» та «Грайлики».

Спортивна програма «Веселих стартів» складалася з п’яти комплексних естафет: «Веселий баскетболіст», «Влучний кидок», «Флорбол», «Фрізбі» та «Хрестики нулики».

За підсумком проведених змагань перемогу отримала команда «Живчики», другими стали «Кмітливі» а третє місце здобула команда «Емемдемс».

Впродовж свята для дітей була проведена інформаційно-пропагандитська кампанія, профілактична акція пропаганди здорового способу життя та рухової активності «Будь активним живи спортивно!», «Зроби крок до здорового способу життя!» яку провели працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Переможці та призери змагань були нагородженні грамотами, медалями, призами від організаторів та спонсорів.







 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024