Шацький дзюдоїст став переможцем у чемпіонаті Волині з дзюдо

30 Січня 2020, 09:10
1033

В Луцьку 25 січня відбувся чемпіонат області з дзюдо серед кадетів до 18 років (2003-2005 років народження).

Відбувся спортивний захід на базі комунального закладу Волинської обласної ДЮСШ «Колос» під керівництвом відділу з питань фізичної культури та спорту Волинської облдержадміністрації та громадської організації «Федерація дзюдо Волині», пише пресслужба Шацької РДА.

Всього в чемпіонаті взяли участь близько 100 спортсменів з різних спортивних клубів.

Традиційно у змаганнях взяв участь юний кадет-дзюдоїст Роман Самолюк, вихованець Шацького спортивного клубу «Торнадо» (керівник районної громадської дитячо-молодіжної організації СК «Торнадо» Роман Самолюк).

За підсумками змагань, у своїй ваговій категорії перемогу здобув юний спортсмен із «Торнадо» Роман Самолюк, якого за зайняте перше місце нагородили грамотою та медаллю.

До змагань спортсмена готували тренери місцевого спортивного клубу «Торнадо» Роман Самолюк, Олексій Писачук та Юлія Корнелюк.

Тренерський склад, батьківський колектив та вихованці Шацького СК «Торнадо» дякують начальниці відділу освіти, молоді та спорту Шацької райдержадміністрації Людмилі Єрофєєвій, директору Шацького лісового коледжу імені В.В. Сулька Ігореві Жмурку за надану допомогу та сприяння розвитку фізичної культури і спорту, зокрема, розвитку дитячого дзюдо в Шацькому районі.

Вітаємо юного чемпіона з перемогою та бажаємо вдалого успіху в чемпіонаті України, який відбудеться 30 січня у Львові.

Бажаємо також всім спортсменам СК «Торнадо» подальших успіхів та перемог.

Читайте також: ФК «Волинь» підписала трьох новачків

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024