Побачити не можна пропустити: спортивна журналістика стимулює відкривати нове

05 Вересня 2021, 14:31
Спорт на Районі 3721
Спорт на Районі

Багато років я була палкою вболівальницею боксу – на моє свідоме дитинство припав пік кар’єри братів Кличків. Як і в усіх сільських школах, із хлопцями на перервах грала у футбол. Точніше, стояла на воротах або була в захисті – добре вміла бити нападників по ногах)))

Власне в професії, коли ще займалася «універсальною журналістикою» у фаворі теж був футбол, чому свідчення рубка «Футбол на Районі». Але коли шляхи привели на стрічку Спорт на Районі, довелося дізнаватися й про інше.

Перше, що я «підкорила» – це кінний спорт. Уже кілька разів бувала у Козлині, де розташована база Федерації кінного спорту Рівненської області. І щоразу це любов, хоч я шалено боюся коней!

 

Порівняно недавно зі здивуванням дізналася, що у Здолбунові грають американський футбол. Тож того дня, коли у півфінальній сутичці мали зустрітися здобунівські «Орли» й ужгородські «Лісоруби» я мусила бути на «Локомотиві». Приїхала, сіла, почитала правила…

Зрозуміла, що нічого не знаю, про американський футбол. Найбільше здивування, що 60 хвилин чистого часу гри дорівнювало майже трьом годинам гри всього. 

Не скажу, що це той вид спорту, який відгукується в душі «вав-вав». Але неодмінно поїду на гру ще!

Через кілька днів у рідному місці проводили турнір ММА з міжнародною участю. Таке не пропускають!

12 сутичок «Острозької битви» дивилася, завмираючи. Кілька разів навіть виривалися репліки на кшталт «та досить, зупиніть бій, бо він його зачовпе» :) Однозначно не моє. Хоча пропускати в своєму місті таких турнірів 100% не буду.

До речі, здається, поки бійці готувалися виходити в октагон, я фотографувала не їх, а… тату. Цікавий акцент…

Сором зізнаватися, але на трасі мотокросу в Оженині, що поблизу Острога, я не була ще жодного разу. До недавно. Мені не дуже пощастило, як і гонщикам, адже того дня йшов дощ і їхати було важко. Але мотокрос мені відгукнувся, попри болото, яке летіло з-під коліс і падало на парасолю  

Це той вид спорту, який у списку нещодавніх відкриттів «вав-вав-вав»! Без сумніву, мотокрос в Оженині – це візитівка громади. Треба виправлятися й частіше приїздити.

Так уже складається, що я не тільки кореспондентка, а й сам собі фотограф. Тож завжди знаю, чим ілюструвати новини, репортажі, а потім (іноді на місяці й  роки вперед) – анонси, оголошення. Тому менше слів, більше фото)))

Любіть спорт! 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024